Laat ons je rondleiden over het uitgestrekte domein van La Chassagne, dat bestaat uit twee beekdalen, enkele heuvels en veel bos en weide. La Chassagne is een oude naam voor eikenbos.
Het kampeerterrein is 2,5 hectare groot met 38 standplaatsen. 's Morgens word je wakker met de vogelgeluiden. Ga met ons mee voor een uitstapje in de groene omgeving waar de vlinders om je heen fladderen. Al wandelend komen we middeleeuwse torens tegen, we steken ongetemde beekjes over en doorkruisen weiden en bossen. Op de fiets hebben we het ruige rivierdal van de Cher binnen bereik, de middeleeuwse stad Montluçon en Néris les Bains (een kuuroord sinds de Romeinse tijd). Tenslotte plonzen de kinderen 's avonds in het zwembad om af te koelen.

In het hoogseizoen kun je drie ochtenden per week brood bestellen. In ons restaurantje kun je een paar keer week genieten van de plat du jour (eten wat de pot schaft).

In het bureautje kun je toeristische informatie vinden van de omgeving. We hebben foldertjes beschikbaar en een verzameling activiteitenkaarten voor je samengesteld. Deze kaarten zijn ook op deze site te vinden onder de volgende links: Op en rond de camping, tips, activiteiten, zwemgelegenheden, châteaux, tuinen, steden en musea. Wanneer je te voet of met de fiets op pad wilt gaan, hebben wij ook wandel- en fietsroutes te leen.


Als je wilt weten waarmee de camping is uitgerust, volg de volgende link.

Voor de tarieven kun je deze link volgen.

Reserveren is eenvoudig. Volg deze link en vul het formulier in.


 

vlindervoorwebpage_120px